o “Κάνε μου τη Χάρη”, συνεχίζει δυναμικά να σκαρφαλώνει στα Charts!

Έντονοι ρυθμοί, μελωδικές γραμμές και ένα μήνυμα που μας παρασύρει, η Νο1 Pop group της χώρας, οι REC, κατακτούν ξανά τις καρδιές μας με την τελευταία τους επιτυχία, “Κάνε Μου Τη Χάρη”. Η νέα κυκλοφορία σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το αγαπημένο συγκρότημα, που συνεχίζει να εξελίσσεται και να εντυπωσιάζει.

Δεν είναι τυχαίο που οι REC βρίσκονται παντού αυτές τις μέρες. Από την Αθήνα ως την Κύπρο, πάνω από 90 ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν ήδη δηλώσει “σχέση” με το νέο τους τραγούδι. Και δεν είναι μόνο τα ραδιόφωνα· το “Κάνε Μου Τη Χάρη” κάνει βόλτες στο YouTube Music και trendάρει στα charts 10 μεγάλων πόλεων, αγκαλιάζοντας το Top 30 με ευκολία.

Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε. Το κομμάτι δεν έχει απλώς γίνει viral στα social media; έχει καταφέρει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό: να συγκεντρώσει πάνω από 800,000 streams σε Spotify και Apple Music. Και όλα αυτά, ενώ μόλις έκανε τα γενένθλια του 1ου μήνα κυκλοφορίας.

Για όσους περίμεναν το κάτι διαφορετικό, “Κάνε Μου Τη Χάρη” αποδεικνύεται περισσότερο από μια ευχάριστη έκπληξη. Ετοιμαστείτε να το ακούσετε, να το ζήσετε, να το χορέψετε. Οι REC δεν απογοητεύουν ποτέ.