Οι βασικοί συντελεστές

Τρέχουν για εμάς

Ο Ιδρυτής μας

Παναγιώτης Κτιστάκης
Παναγιώτης Κτιστάκης

Φωτογραφίες

απο το παρελθόν

Ο Σταθμός μας ξεκίνησε να εκπέμπει τον Φεβρουάριο του 1988 με σκοπό τη μουσική σας ψυχαγωγία. Με ιδρυτή τον Παναγιώτη Κτιστάκη και σημαντική βοήθεια απο τους Βαγγέλη Στρογγύλη, Κώστα Ζαρμπώνη και Μιχάλη Κτιστάκη. Αρχικά λειτούργησε με ερασιτεχνική άδεια ως “ΡΑΔΙΟ ΦΑΡΟΣ”.

Αρχές του ’93 αποκτήσαμε επαγγελματική άδεια με την επωνυμία “ΦΑΡΟΣ FM” στην συχνότητα των 104 Mhz. Με την συμμετοχή και βοήθεια φίλων, όπως ο Θοδωρής, ο Μανώλης, ο Φώτης, ο Βαγγέλης, ο Λευτέρης και πολλοί άλλοι καταφέραμε τότε να εδραιώσουμε τον ΦΑΡΟ στην καρδιές σας.

Το 2003 ξεκινήσαμε με επιτυχία την ραδιοφωνική μας παρουσία και στον χώρο του διαδικτύου με την γνωστή σε όλους σας σελίδα farosfm.gr, ώστε να μπορούν να μπούνε στην παρέα μας όλοι οι Κυκλαδίτες, όλοι οι νησιώτες, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται.

Το 2006 επενδύσαμε σε σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό εκπομπής ώστε να μπορούμε να ακουγόμαστε δυνατά και καθαρά σε όλους εσάς που μας στηρίζετε μέχρι σήμερα.

Σήμερα, μετά απο 32 συνεχόμενα χρόνια λειτουργίας, συνεχίζουμε την ιστορική διαδρομή του ΦΑΡΟΥ ως μουσικού σταθμού,

Συνεχίζουμε το όραμα του ιδρυτή μας Παναγιώτη Κτιστάκη και προσπαθούμε να σας ψυχαγωγούμε με καλή ελληνική μουσική και να προβάλουμε τον τόπο μας μέσα απο την συχνότητα μας, μέσα απο τις διαδικτυακές μας εκπομπές, σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων, σε όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης!