Η περιζήτητη hit performer Josephine, επιστρέφει με το νέο της album «Τα Καλά Κορίτσια» και μας χαρίζει τις νέες επιτυχίες!

Το «Τα Καλά Κορίτσια» που θα κυκλοφορήσαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 15 μοναδικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και κάποιες από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, όπως το «Τηλέφωνο», το «Μπερδέματα», το «Κύμα μου», το «Είσαι μια Θεά» καθώς και το ντουέτο της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια σου». Τα singles αυτά ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay, έγιναν top trend στο YouTube όπου μετράνε εκατομμύρια views καθώς εκατομμύρια digital streams στο Spotify.

 Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών στο νέο album της Josephine «Τα Καλά Κορίτσια», έχουν γράψει, πολλοί εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, χαρίζοντάς μας μία συναρπαστική μουσική πρόταση, μεταξύ των οποίων ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Apon, ο IamStrong, o Βασίλης Κουμεντάκος, ο Λεωνίδας Σώζος, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Φρασέρης και πολλοί ακόμα!