Αναστασία – Μη Μιλάς

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας σε νέα μεγάλη επιτυχία.

«Δεν είναι η αγάπη για ένα άτομο, έρχεται και φεύγει σαν τον άνεμο…»

Με αυτούς τους στίχους και ένα απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων, η 19χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να αποκτήσει ακόμα ένα viral hit μέσω της πλατφόρμας του TikTok.

Ανάμεσα στις sold out εμφανίσεις της σε Ελλάδα, Κύπρο & εξωτερικό, η αγαπημένη Αναστασία ετοίμασε και τίζαρε στον κόσμο πριν από λίγες εβδομάδες την ολοκαίνουργια ερωτική της μπαλάντα με ethnic στοιχεία με τίτλο «Μη Μιλάς» σε στίχους & μουσική του Γιώργου Καλογεράκου, η οποία μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί στο YouTube και το υψηλής αισθητικής official video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Bodega, τα γυρίσματα του οποίου διήρκησαν 4 μέρες και πραγματοποιήθηκαν στο ειδυλλιακό τοπίο του Σαρακήνικου στη Μήλο καθώς και σε εντυπωσιακά locations στην Αθήνα.

Ένα βίντεο κλιπ στο οποίο ξετυλίγεται το κουβάρι του έρωτα. Ένα κουβάρι με το κόκκινο χρώμα του πάθους αλλά συγχρόνως κι ένα κουβάρι στο οποίο αν είσαι παραδομένος στις προσδοκίες σου μπορεί να σε πνίξει σαν θηλιά. Ξετυλίγοντας το κουβάρι διαπιστώνεις πως ο έρωτας είναι ένα ακόμη ταξίδι να γνωρίσεις τον εαυτό σου.