Οι REC επιστρέφουν με το πιο fan ραδιοφωνικό hit, που θα λατρεύεις να ακούς, κάθε στιγμή!

Το #1 Urban Pop συγκρότημα που μετράει περισσότερα από δέκα χρόνια στην δισκογραφία, δεν σταματά να πειραματίζεται και αυτή την φορά με ένα Pop – Funk τραγούδι με τίτλο “Μόνο μαζί σου”, υπόσχεται πως θα σου φτιάξει αμέσως την διάθεση! Μια άκρως χορευτική μουσική, που δεν θα μπορούσε να έχει αυτό το αποτέλεσμα χωρίς την συνδρομή και της αναλογικής μουσικής τεχνολογίας, που αντιλαμβάνεσαι πως χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή, από την πρώτη κι όλας νότα.

“Όλα δυνατά” για τους REC και η κορυφή των charts στην οποία στοχεύουν για ακόμη μία φορά. Το νεό single “Μόνο μαζί σου” αναμένεται να κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου αποκλειστικά μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα του Spotify, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους fans (και όχι μόνο) να το ακούσουν, πριν κυκλοφορήσει επίσημα απο την δισκογραφική τους εταιρία.

Αμέσως μάλιστα το “Μόνο Μαζί Σου” μπήκε στην δημοφιλή επίσημη λίστα του Spotify “New Music Friday”!

Το Music Video του τραγουδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, έχοντας την υπογραφή του σκηνοθέτη των επιτυχιών Alex Κωνσταντινίδη και την artistic πινελιά της Ouranias Kay! Μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στον Village Shopping!

Προσοχή: Μετά από κλινικά πειράματα που διενεργήθηκαν σε ανθρώπους, τα αποτελέσματα έδειξαν πως η νέα επιτυχία των REC μπορεί να σου φτιάξει επικίνδυνα την διάθεση!