Η Αναστασία, το πιο viral κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, επέστρεψε με ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Δεκάδες εκατομμύρια streams και views, Νο1 ραδιοφωνικές επιτυχίες, διαμαντένια και πολυπλατινένια hits, sold out συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό… «Σιγά Το Πράμα», για την Αναστασία αυτά είναι μόνο η αρχή!

Η τραγουδίστρια «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας, μετά την σαρωτική επιτυχία του διπλά πλατινένιου album «Ευχή» μας ξεσηκώνει και πάλι, αυτή τη φορά με το νέο της single «Σιγά Το Πράμα»  – ένα up-tempo λαϊκό τραγούδι με ethnic στοιχεία σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου.

Το single έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές του κοινού μέσα από τα teasers της Αναστασίας στα social media, και μόλις κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού που βρίσκεται ήδη στο Νο1 των YouTube Trends γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στο πανέμορφο και ειδυλλιακό Μαρόκο, σε σκηνοθεσία του Bodega. Έντονα χρώματα, παραδοσιακές ενδυμασίες, κέφι, χορός και ζωντάνια συνθέτουν το πιο χαρούμενο και φωτεινό βίντεο κλιπ της χρονιάς, με την Αναστασία… στα καλύτερά της!