Τρίτη και καλύτερη παρουσία του Σπύρου Καίσαρη στην Ελληνική μουσική σκηνή. Μετά το «Χίλια Δάκρυα» και το «Πολλά μπορούν να συμβούν», ο  Σπύρος Καίσαρης έρχεται να μας ταξιδέψει στα μονοπάτι της αγάπης με την τρίτη ολοκληρωμένη δημιουργία «Μόνο η αγάπη». Ο Σπύρος Καίσαρης ερμηνεύει μοναδικά σε στίχους και μουσική της Ελεάννας Αζούκη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αντώνης Ρέμος τον επέλεξε ανάμεσα σε αναρίθμητους υποψήφιους  για να Πλαισιώσει  το πρόγραμμα  στη σκηνή του Nox Athens.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος μιας πολύ επιτυχημένης   σεζόν, ο Σπύρος Καίσαρης όχι μόνο άντεξε την ευθύνη και το βάρος της παρουσίας του στο NOX δίπλα στο κορυφαίο όνομα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, άλλα έρχεται να μας παρασύρει να τραγουδήσουμε παρέα στο ρυθμό του «Μόνο η Αγάπη».

 Ο Γιώργος Κυβέλλος και η Akti Music, επενδύουν στο νέο όνομα που κάνει το τρίτο του βήμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Το τραγούδι και το Video clip σε σκηνοθεσία του…. Θα κυκλοφορήσει στις …. από την Akti Music, κάτι που περιμενουν ανυπόμονα οι δεκάδες χιλιάδες φαν που ακολουθούν πιστά στο tiktok τον Σπύρο Καίσαρη.